Call for entry

De call for entry voor het JEF festival 2020 is afgesloten. Je werk insturen voor het JEF festival 2021 kan via ons formulier.

Lees hieronder alle praktische info over de call for entry, of bekijk het reglement.

Films

Het filmprogramma van het JEF festival omvat diverse secties, waaronder een competitie voor Europese kortfilms en langspeelfilms (voor kinderen van 6 - 12) en programma’s voor zowel het allerjongste publiek (3+) als tieners (12+).

Meer info? karo@jeugdfilm.be

Studentencompetitie

Voor de tweede keer organiseren we een studentencompetitie! Hiermee willen we studenten of pas afgestudeerden aan een van de Vlaamse filmscholen een duwtje in de rug geven. Een professionele jury beloont uit een zestal kortfilms een winnaar met een totaalpakket dat de maker op weg helpt bij het creëren van een volgend audiovisueel werk.

Meer info? henry@jeugdfilm.be

JEF makers

Ben je tussen 6 en 14 jaar en heb je zelf een film gemaakt? Stuur hem dan in voor de JEF makerscompetitie.

Installaties

In het medialab, onze interactieve speeltuin, experimenteer je met allerlei audiovisuele installaties, creaties en technieken. Wil jij ook jouw interessante installatie tonen aan het publiek? Dan mag je het JEF festival niet missen. Onze fantastische kinderjury kiest bovendien haar favoriete installatie. Een kroon op jouw werk!

Meer info? laura@jeugdfilm.be